nieuws

12 okt 2000, 00:12

Mededeling aan de abonnees van de Luncheditie van de Groninger Internet Courant

Er is vraag naar meer nieuws in onze snelgroeiende lunch-editie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Er zijn bij de redactie enkele mailtjes binnen gekomen van mensen die de Lunch-editie weliswaar razend handig vinden, maar zich afvragen waarom er slechts vier nieuwtjes in staan. ‘Wat zijn jullie zuinig, zeg!’, krijgen we te horen. Misschien dat meer lezers dat vinden. Welnu: wij zijn wel Groningers, en dus ook heel zuinig, maar niet met nieuws!
Dat komt omdat de lunch-editie slechts die hardste, laatste nieuwsfeiten wil brengen die u als geïnteresseerde in Groningse nieuws ‘eigenlijk’ moet weten. Het gaat om eigen nieuwsgaring maar ook om nieuws dat we snel voor U vergaren via Nieuwsblad van het Noorden, Groninger Dagblad of RTV Noord. Maar wij bieden uiteraard dagelijks nog veel meer nieuws. Voor wie dat nog niet weet: daarvoor kunt u klikken op de VOORPAGINA van de Groninger Internet Courant (http://www.gic.nl. Behalve voor de vier hardste nieuwsfeiten kunt u daar ook terecht voor veel meer nieuwsberichten, sport, supplement en af en toe commentaren.
Dat de Lunch-editie kennelijk in een behoefte voorziet en dat veel mensen het handig vinden om via Email op de hoogte gehouden te worden van het nieuwste middagnieuws, blijkt uit het feit dat we binnen een paar maanden tijd zijn toegegroeid naar bijna duizend abonnees! Daar zijn wij als redactie uiteraard heel erg blij mee. Zegt het, als u tevreden bent, voort aan uw vrienden of kennissen. Maar heeft U aanmerkingen, die horen wij ook heel graag: mail ze ons zo snel mogelijk via: info@gic.nl