nieuws

30 mrt 2013, 09:09

Maandag benefietconcert voor SC Veendam; golf van publiciteit geeft nog hoop; 6000 bezoekers verwacht

En nog is SC Veendam niet verloren! Uit heel Nederland komen sympathie-betuigingen en steun voor de oost-Groninger voetbalclub. Inmiddels is er al voor ruim twee ton aan toezeggingen binnen voor de benodigde zes ton om een definitief faillissement te voorkomen. En maandag, Tweede Paasdag, is er een groots benefietconcert.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op Tweede Paasdag (géén 1 aprilgrap!!!) wordt aan de Langeleegte een benefietconcert gehouden voor het failliete SC Veendam.
De deuren van het stadion gaan om 13.30 uur open en om 14.30 uur treden de eerste artiesten op. De entree bedraagt 15 euro; kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro.


De gemeente Veendam heeft inmiddels een vergunning voor het benefietconcert afgegeven en de organisatie is druk bezig om een keur aan artiesten naar de Parkstad te halen.


Er worden zaterdag en zondag nog tal van acties georganiseerd om geld bijeen te brengen voor SC Veendam. Mensen kunnen tijdens het benefietconcert ook nog extra geld meenemen voor de club.
 

De voorverkoop voor het concert start zaterdag. Van 10.00 tot 16.00 uur kan men bij het stadion van Veendam terecht voor kaarten. Op zondag zijn de kassa's op hetzelfde tijdstip geopend. De organisatie hoopt op Tweede Paasdag zo'n zesduizend bezoekers te mogen begroeten.