Nieuws

Krijg jij de fysieke GROC al gratis thuis of op kantoor? Meld je nu aan!

Nog een paar weken en dan verschijnt de nieuwe Groninger Ondernemers Courant! Wil je de krant ook gratis thuis of op kantoor ontvangen? Laat dan je gegevens achter op www.groc.nl en dan vind je straks vier keer per jaar de bekende roze krant bij je op de mat. Met in deze editie onder andere een interview met draaiorgelman Joris ten Have en Maaike van der Maar vertelt over haar bijzondere carriereswitch: ze was ooit mondhygiëniste maar is nu eigenaresse van Pernikkel.


Leestijd: 1 minuut

Verder een interview met Annelies Wolters van Lode Holding, die binnenkort CEO wordt van het familiebedrijf. “Als je ‘ja’ zegt tegen een familiebedrijf is dat toch een soort huwelijk dat je aangaat hè?”, zegt ze daarover.

En ook aandacht voor Founded, de kersverse noordelijke organisatie die startups en scale-ups helpt met alles wat ze nodig hebben. Ook worden drie Groningse hofleveranciers aan je voorgesteld. Een bijzonder predicaat, dat je niet zomaar krijgt (al heeft het niets meer te maken met het leveren aan het Hof).

Ook zat de GROC aan tafel bij orchideeënkweker Reinhart in Haren en bij jubilerend Zwartwoud. Deze projectinrichter viert dit jaar niet alleen z’n 100e verjaardag maar sleepte ook de klus der klussen binnen: herinrichting van het Gasunie-gebouw.

Verder vertelt slager René Hummel van ’t Koopmanshoekje in Ten Boer over misschien wel zijn moeilijkste keuze ooit: het sluiten van zijn slagerij op het Koopmansplein. De reden? Het bleek voor Hummel onmogelijk om nog personeel te vinden. En toen zat er niets anders op. “Die winkel was mijn kindje, ik mis het nog steeds.”

Meer lezen en meer weten? Laat dan vóór aankomende maandag je adres achter op www.groc.nl en dan vind je de komende editie al op de mat!

Foto: draaiorgelman Joris ten Have. Fotografie: Jan Buwalda