nieuws

26 dec 2000, 00:12

Kerstnachtdienst Martinikerk op internet in beeld én geluid!

Groningen IT-stad staat voor niets: zelfs de Kerstnachtdienst kan hier via Internet, met beeld en geluid, gevolgd worden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Kerstnachtdienst op zondag 24 december 2000 in de Martinikerk te Groningen kan in beeld en geluid vanaf 22.00 uur gevolgd worden op www.internetkerkdienst.nl. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om in de Martinikerk aanwezig te zijn, wordt het daarmee mogelijk om nog de gehele kerstnacht en volgende dagen deze speciale dienst mee te maken.
De speciale kerstnachtdienst wordt onder het thema: 'Het Kind overwint' gehouden in de Martinikerk te Groningen. Op het programma, dat begint om 20.30 uur (de kerk gaat open om 19.45 uur), staat veel zang en muziek, onder begeleiding van Harmoniegezelschap 'Patrimonium' en het christelijk Mannenkoor Assen. Verder zal er een korte meditatie worden gehouden door ds. F. Boon en ds. P.J. den Hertog. De complete organisatie is in handen van de Jeruzalemkerk, de Oosterkerk, de Noorderkerk en de Martinikerk. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om de deze dienst bij te wonen is het mogelijk gemaakt de kerstnachtdienst vanaf 22.00 uur te volgen via de website www.internetkerkdienst.nl. Op deze website wordt door 7 kerken in Groningen nu al wekelijks een kerkdienst in beeld en geluid aangeboden.