nieuws

13 mei 2013, 10:10

Juniorkamer Groningen organiseert Maffia Middag “Little Italy” in het Beatrix Kinderziekenhuis

Woensdag middag 15 mei, tijdens de Internationale Dag van het Gezin, organiseert de Juniorkamer Groningen een Maffia Middag “Little Italy” voor patiëntjes van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De leden van de Juniorkamer wilden dit keer eens geen geld ophalen middels acties, maar de kinderen en hun gezin gewoon een leuke onbezorgde middag geven. Leden van de Italiaanse Maffia vinden hun gezin belangrijker dan al hun andere activiteiten en dat geldt deze middag ook voor de Junior Kamer leden en hun familie.

De gasten kunnen o.a. hun eigen pasta draaien op een heuse pasta fiets, er is een kruiden-herkennings-quiz, er staan bijzondere auto's, ook Italiaans ijs mag natuurlijk niet ontbreken.

De presentatie van deze middag is in handen van de ambassadeurs van het Ronald McDonaldhuis Groningen: cabaretier Arno van der Heyden en Bert Visscher (tevens ambassadeur van het Beatrix Kinderziekenhuis). Zij zullen muzikaal ondersteunt worden door Bas Mulder. Aansluitend gaan alle aanwezigen aan lange tafels, zoals bij Maffia Families hoort, verse pasta eten!

Tijdstip: woensdag 15 mei 2013 van 14.00 - 17.00 uur
Uitzending UMCG TV: 15.00 - 16.00 uur
Locatie: Beatrix Kinderziekenhuis, Hanzeplein 1, Groningen

Toelichting:

Eind 1993 hebben de Verenigde Naties 15 mei als Internationale Dag van het Gezin (International Day of Families) uitgeroepen. Een dag waarop wordt stilgestaan bij het belang van het gezin. In veel landen wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze dag.

Junior Kamer Groningen is onderdeel van JCI Nederland (Junior Chamber International Nederland), een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.