nieuws

13 apr 2001, 00:12

Jonge Groningse ondernemers naar Barcelona

Ook bij jongeren in Groningen kruipt ondernemersbloed door de aderen. Zeker bij de jongeren van de Commercieele Club Groningen. Zij brengen deze maand een bijzonder bezoek aan Barcelona. Middels een spel en internet hopen zij aldaar ondernemers te kunnen ontmoeten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Van 11-15 april gaan er 25 jonge ondernemers uit Groningen naar Barcelona, voor de jaarlijkse buitenlandse reis van de Jongeren Commerciƫle Club. Dit jaar worden er geen bedrijfsbezoeken afgelegd en musea bezocht, maar wordt er een wedstrijd gespeeld.
Het doel van de wedstrijd is om de ondernemers in Barcelona te leren kennen door gebruik te maken van internet. In 3 dagen strijden de deelnemers in 3 duelleerrondes om de 1e plaats als beste netwerker. Vervolgens zal dit uitmonden in een groot feest van de Groningse ondernemers en de mensen uit Barcelona op zaterdag 14 april in Barcelona.
De wedstrijd speelt zich zowel live in Barcelona af als via het internet, op. www.jcctravel.com Op deze site kan men de verschillende deelnemers helpen de wedstrijd te winnen en zelf ook nog kans maken op een reis naar Barcelona t.w.v. fl 500, De wedstrijd is mede mogelijk gemaakt met steun van Essent, Dizain, MKB-Noord en ICT@NNL.