nieuws

07 sep 2001, 00:12

Internetbedrijf TMLC krijgt kapitaalinjectie van NOM

Internetspecialist TMLC [The Missing Link Company] heeft om versneld verder te kunnen groeien een kapitaalinjectie van 5 miljoen gulden ontvangen van de NOM en Newion investments.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondanks de onrustige tijden die de internetindustrie doormaakt, heeft TMLC hiermee het vertrouwen gekregen van twee belangrijke investeerders om haar positie in Nederland verder te versterken. TMLC is vanaf de start winstgevend geweest en is geheel op eigen kracht uitgegroeid tot een belangrijke landelijke specialist in het realiseren van websites, intranet en extranet applicaties. TMLC kende in het eerste halfjaar van 2001 een omzetgroei van meer dan 75% ten opzichte van dezelfde periode in 2000.
“Met deze investering kan TMLC haar doelstelling om tot de drie beste Nederlandse e-services bedrijven te behoren nog meer inhoud geven“ aldus René Schoenmakers, Managing Director van TMLC. “Er zal met name geïnvesteerd worden in het verder aanscherpen van onze creatieve, technische en consultancy capaciteiten. Daarbij moet worden gedacht aan gerichte kennisopbouw en het uitbreiden van ons netwerk van technologie partners. We hebben momenteel al gerenommeerde partners als Vignette, Oracle, Autonomy en Sun waardoor we in staat zijn klanten te helpen als ING en het Ministerie van Financiën die hoge eisen stellen aan robuustheid, schaalbaarheid en de integratie met de bestaande systemen. Bovendien kunnen we nu naar klanten toe aantoonbare continuïteit bieden”
Schoenmakers geeft ook aan dat de mogelijkheden van het openen van vestigingen in Zuid Nederland en Duitsland verkend worden. “Maar dit zullen we zeker niet overhaast doen. We gaan daar alleen in investeren als we er van overtuigd zijn dat ze snel winstgevend zullen zijn.”