nieuws

04 apr 2013, 13:01

Groningse uitgever New Publishers breidt activiteiten uit in Emmen

Sinds 2 april jl. is de Fabriek aan de Ermerweg 88d in Emmen uitgebreid met een nieuwe bewoner: Closer Media. Deze uitgeverij is nieuw in Emmen en heeft de titels die voorheen door uitgeverij MenZ en Media gevoerd werden, overgenomen. Voornaamste aandeelhouders zijn Paul Heikens van New Publishers uitgever van o.a. Entrepreneur, Het Netwerk en Golf & Lifestyle en Teun Branbergen, voormalig lid van de raad van bestuur van de Friesland Bank.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Closer Media bestaat uit een team van zes mensen, waarvan er vijf afkomstig zijn van uitgeverij MenZ en Media. Daardoor is het mogelijk om de bestaande titels zonder stagnering en op dezelfde vertrouwde manier door te zetten. Omdat voor uitgeverijen werken volgens een crossmediaal concept steeds belangrijker wordt is het team uitgebreid met een webdeveloper. De klant kan nu gebruik maken van verschillende media, waaronder de combinatie van print en internet.

Bij de bladen die zijn overgenomen horen ondermeer Huis en Wonen, de makelaarskrant voor Zuidoost Drenthe, het lifestylemagazine Subliem, het business tot businessblad Knooppunt, de evenementenkrant en de winkeltjesgids voor Groningen, Friesland, het magazine voor Borger-Odoorn en Dagje Drenthe, krant met toeristische tips en kortingscoupons.