nieuws

31 dec 2000, 00:12

Groningse moslims swingen na einde Ramadan

Dat men in Groningen uitstekend feest kan vieren, dat laten de leden van de moslim-gemeenschap merken. Vrijdag vieren ze het einde van de Ramadan met een groot suikerfeest.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Ramadan is ten einde en dit wordt ook dit jaar groots gevierd met het suikerfeest op vrijdag 29 december. Ook dit jaar heeft Le Souk weer een grandioos feest georganiseerd. Evenals voorgaande jaren zijn er ook dit jaar een groot aantal bekende namen opgenomen in het feestelijke programma.
In het voorprogramma zal dit jaar de Harakati Band zorgen voor een wervelend optreden met echte buikdansers. Zij bieden de kans om u even in het prachtige Tunesiƫ te wanen. De hoofdgast van de avond is Cheb El Hendi die u meeneemt naar de ritmes waarvan men in Afrika alleen maar kan dromen. Het suikerfeest is niet alleen de afsluiting van de Ramadan maar het is ook een leuke avond voor mensen van alle nationaliteiten. Wanneer u zin heeft in een zonnige avond met wervelende muziek kom dan vrijdag 29 december om 21:00 uur naar Huize Maas. Kaarten worden verkocht bij Le Souk, Folkingestraat 21 en aan de deur van Huize Maas.