nieuws

04 dec 2014, 10:10

Groningse inbreker heeft 4 x keer pech

Groningse inbreker heeft 4 x keer pech

Het zat een 55 jarig lid van het Groninger inbrekersgilde niet echt mee gisteravond in Groningen. Hij werd tijdens zijn ’werk’ opgemerkt, stortte van een trap af, raakte gewond en werd door de politie in zijn kraag gevat.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een inbreker viel gisteravond laat van de trap nadat hij was overlopen bij een inbraak in een woning aan de J.A. Feithstraat in Groningen. De man, een 55-jarige inwoner van Groningen, werd ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Hij is formeel aangehouden.

 

De 39-jarige bewoner van het pand hoorde rond elf uur gestommel in de woning. Toen hij ging kijken kwam er een onbekende man uit de woonkamer met z’n laptop bij zich. Volgens de bewoner ontstond een worsteling waarbij de 55-jarige zich na enige tijd wist los te rukken.

 

In zijn vlucht is de man vermoedelijk van de trap gevallen. Gealarmeerde agenten vonden de inbreker op de grond in het portiek. Hij werd in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat de man geen ernstig letsel had opgelopen. De bewoner werd door ambulancepersoneel bekeken. Hij had diverse striemen aan de worsteling overgehouden