nieuws

14 mei 2001, 00:12

Groningse groep lanceert hit over Maxima bij Barend en Van Dorp

De Groningse groep Goedkoop scoor’n presenteert vanavond bij Barend en Van Dorp een singletje gewijd aan toekomstig Koningin Maxima.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Maandag 14 mei – vandaag - zal de Groninger barbecue- en entertainband Goedkoop Scoor'n hun nieuwste hit presenteren in het programma van Barend en Van Dorp op RTL4 (van 22.40 tot 23.45). Het is weer een zeer opvallend nummer geworden: het gaat over het nieuwste fenomeen in Nederland: Maxima. Verder is het opvallend door de tijdsduur van het nummer: precies 1 minuut!
Het is niet de eerste keer dat de heren van Goedkoop Scoor'n te horen zijn op de landelijke Nederlandse televisie: dit was eerder het geval bij diverse reportages van actualiteitenprogramma's (oa. 2 Vandaag) waar hun vorige single Gat in Stad als muzikale ondersteuning werd gebruikt. Maandagavond is het dus wel de eerste keer dat ze te zien zijn!
Goedkoop Scoor'n bestaat uit de Marc Vrolijk, Erwin Zwarts en Jan Vrolijk. Voor wie het programma niet kan zien of niet langer kan wachten: Alle 60 seconden zijn te beluisteren en te downloaden op http://www.goedkoopscoorn.nl