nieuws

10 nov 2000, 00:12

Groninger Internet Courant past uiterlijk aan en breidt uit

De Groninger Internet Courant verschijnt vanaf vandaag in een nieuwe vormgeving en met nieuwe bijlagen. De website van de GIC trok gisteren een record aantal van 2200 hits op een dag. En ook met de Luncheditie gaat het goed: deze heeft nu ruim duizend abonnees. Mede vanwege deze ontwikkelingen heeft internetbedrijf The Missing Link een nieuwe, helderder website gemaakt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dankzij die nieuwe vormgeving heeft de redactie meer ruimte om sportnieuws, IT-nieuws, en nieuws over wonen in Stad en Ommeland te brengen.. De vernieuwing van de website werd gerealiseerd door het Groningse internetbedrijf The Missing Link.
Wij hopen dat U de krant dankzij de veranderingen prettiger leesbaar vindt. Heeft U opmerkingen over de nieuwe lay-out: mail ze ons, want van kritische opmerkingen, negatieve of positieve, kunnen wij alleen maar leren.
Een van de aanleidingen voor de nieuwe vormgeving vormt ook de stijging van het aantal dagelijkse ‘hits’: mede dankzij de Lunch-editie trekt de site dagelijks meer bezoek. Onze Luncheditie, die via email wordt verspreid, zit nu al ruim boven de duizend abonnees. Wie zich nog niet voor deze editie heeft aangemeld, kan dat heel simpel doen. Klik op ‘Mailinglijst’, vul uw email-adres in, en klaar is Kees.