nieuws

13 dec 2012, 16:04

Groninger horecaondernemers en Legers des Heils: Kerstdiner voor minder bedeelden

Samenwerkende horecaondernemers in Groningen organiseren samen met het Leger des Heils en enkele andere partners een kerstdiner voor mensen die leven in stille armoede.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Parels van Groningen, een jong samenwerkingsproject opgezet door kleine horecaondernemers, hebben samen met enkele van hun leveranciers en andere partners een kerstdiner georganiseerd voor mensen die leven in stille armoede in Groningen. De Der Aa-kerk heeft de locatie beschikbaar gesteld voor dit kerstdiner.

Het is niet moeilijk geweest de sponsors te werven, alle partijen waren direct bereid een bijdrage te leveren aan deze feestelijke avond. Mede gesterkt door de positieve reacties van grote sponsors zoals de horecagroothandels Makro en Hanos zijn de Parels inmiddels enkele weken in touw om het kerstdiner tot een succes te maken.
 

Er worden circa 125 gasten verwacht aanstaande maandag in de der Aa-kerk, burgemeester Rehwinkel zal aanwezig zijn om met de gasten te spreken en een hart onder de riem te steken. Het doel van de actie is om mensen die zelf niet iets extra’s kunnen doen tijdens de kerstdagen op deze manier te steunen en een onvergetelijke avond te bezorgen.