nieuws

23 apr 2014, 11:11

Groninger (35) aangehouden na mishandeling; vriendin per ambulance naar ziekenhuis

Een 32-jarige inwoonster van Groningen moest gisteren per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht na mishandeling door haar vriend. Ook in Delfzijl is een vrouw (21) mishandeld door haar vriend van 22 jaar.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een 35-jarige inwoner van Groningen is dinsdagavond door de politie aangehouden na een ernstige mishandeling van zijn vriendin.

De 32-jarige vrouw werd in haar woning in de Groninger wijk Vinkhuizen geslagen. Ze liep daarbij dusdanige ernstige verwondingen aan onder andere het hoofd op dat ze in een ambulance naar een ziekenhuis moest worden gebracht. De verdachte werd bij de woning van familie in de Herewegbuurt aangehouden. De man is ingesloten.

 

Delfzijl

 

Een 22-jarige Delfzijlster werd dinsdagavond gearresteerd nadat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld en met een mes zou hebben bedreigd.

 

De 21-jarige vrouw zou in de woning in de wijk Tuikwerd onder meer met haar hoofd tegen een muur zijn geduwd. Het slachtoffer wist na de mishandeling en de bedreiging te vluchten. De verdachte werd in de woning aangehouden. Hij is ingesloten.