nieuws

21 sep 2000, 00:12

Groningen krijgt uniek digitaal archief voor meest recente nieuwsfeiten

Groningen heeft er een uniek archief bij waar men de meest recente nieuwsfeiten uit Stad en Ommeland via internet met één druk op de knop kan opvragen. Voor iedereen die zich afvraagt: ‘’ hoe zat het ook al weer met….’’

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat om het archief dat de afgelopen vier maanden is opgezet door de Groninger Internet Courant. Alle feiten waarover wij publiceerden hebben we in het archief ondergebracht. Inmiddels staat er een indrukwekkend aantal feiten in ons nieuwsarchief.
Ze zijn voor iedereen beschikbaar die wil weten ‘hoe het ook al weer zat’ rond een bepaalde ontwikkeling. Wilt U bijvoorbeeld iets weten over Commmissaris der Koningin H. Alders, klik dan ‘archief’ aan bovenaan onze voorpagina, vul dan ‘Alders’; kies voor zoek, en U krijgt het overzicht.
Het archief is ontwikkeld in samenwerking met internet bedrijf The Missing Link. De afgelopen weken is het enige tijd buiten gebruik geweest wegens aanpassingen, maar inmiddels is het weer voor iedereen te raadplegen. Overigens kunt u er ook alle oude edities van de Groninger Internet Courant sinds medio april van dit jaar in terugvinden!.