nieuws

30 sep 2001, 00:12

Gloednieuw winkelcomplex Westerhaven versterkt met publiekstrekker Toys 'R' Us

Het winkelcomplex Westerhaven heeft er vanaf zaterdag een nieuwe winkel bij: Toys ‘R’ Us. Het nieuwe filiaal wordt zaterdag feestelijk geopend.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deze eerste Noordelijke vestiging van Toys ‘R’ Us wordt officieel ‘open geschoten’ door Arjen Robben, het jeugdige talent van FC Groningen. Na de opening zijn er voor de klanten gratis ijsjes te krijgen en kunnen de kinderen zich laten schminken. Tevens zijn er in de winkel speciale openingsaanbiedingen te vinden. Daarnaast krijgt elke klant die minimaal tien gulden besteed een gratis voetbal. En elke honderdste betalende klant krijgt twee vrijkaarten voor de wedstrijd FC Groningen- Ajax van aankomende zondag.
Het filiaal van Toys ‘R’ Us heeft een grootte van 1400 vierkante meter en is daarmee een waar paradijs voor kinderen. De collectie van Toys ‘R’ Us bestaat uit meer dan zevenduizend artikelen. Naast speelgoed kunnen klanten er ook terecht voor onder meer luiers, snoep en fietsen. De winkel is verdeeld in ‘werelden’. Zo is er onder meer een wereld voor multi-media, voor spelletjes en puzzels en een afdeling speciaal voor baby’s.
Naast Toys ‘R’ Us komen er in het Westerhavencomplex ook vestigingen van mediamarkt, Villa Happ, Marca, Intersport, de Hypotheker en Videoland. Naar alle waarschijnlijkheid komt er volgend jaar ook een stripmuseum, compleet met eigen stripwinkel.