nieuws

28 aug 2001, 00:12

Een ongekende expeditie door het andere Groningen

Pavlov Media presenteert: MOBILE: een ongekende expeditie door het andere Groningen op 29, 30, 31 augustus en 1 en 2 september in het kader van BLUE MOON.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een expeditie door brandgangen en tuinen, kelders en huiskamers. Een lekkende ether waar we meeluisteren met privégesprekken en alarmcentrales. Mobiele telefoons waarmee we altijd en overal bereikt kunnen worden. Performances op locatie van nieuwe mediamakers.
Pavlov Media heeft voor deze voorstelling een aantal makers uit binnen- en buitenland uitgenodigd om een bijdrage te leveren. Debra Solomon, Jasper van den Brink, Mark Bain en Eddie D zijn te gast in Groningen. Uit eigen stad zijn daar Renger Koning en AX710. Aanvang: 18.45 uur Entrée: ƒ 25,00, met stadjerspas ƒ 12,50 De kaartverkoop bij VVV en De Oosterpoort is vandaag gestart, op de avond van de expeditie dien je je te registreren bij een van de gidsen middels een geldig legitimatiebewijs. Op het toegangsbewijs staat één van de 10 startlocaties in de binnenstad vermeld. Een paar goeie schoenen en goed ter been zijn is een vereiste. Durf je het niet aan of ben je niet zo goed ter been dan kun je toch van de partij zijn door je radio af te stemmen op de frequentie van OOGradio: kabel 105.5 FM en Ether 106.6 van 19.00 uut tot 23.00 uur Kijk ook op www.pavlov.nl/mobile