nieuws

21 aug 2001, 00:12

‘De Lul’: nieuwe rubriek Oog Radio tijdens Noorderzonfestival

OOG Radio, het wat brutalere neefje van het gezapige Radio Noord, komt tijdens het Noorderzon-festival met een nieuwe rubriek: ‘De Lul’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens de stadsomroep OOG Radio is de nieuwe rubriek bedoeld als kritische noot tijdens het festival. De eerste bijdragen zijn afkomstige van bekende Stadjers Piet van Dijken en Luuk Verpaalen. Zij vormen niet zelf de eerste onderwerpen van het programma, maar zijn juist de eerste deelnemers die de kwalificatie ‘’De Lul’’ mogen uitdelen.
Maar Oog Radio komt tijdens Noorderzon met nog meer bijzondere programma’s. Een co-productie tussen OOG Radio en Noorderzon leverde het programma De Tent op. Vier personen sluiten zich gedurende 10 dagen op in een “shelter”. Arno volgt ze op de voet vanuit de American Bazar.
Een speciaal hoekje in de America Bazar hebben Die Toffe Gasten. Het satirische duo Arjen Lubach en Stefan Nieuwenhuis (in het bezit van een passe-partout) analyseert op eigen wijze de gebeurtenissen op Noorderzon van die dag met een flinke dosis humor.
Stadszender van Groningen
OOG Radio is al jaren de stadszender van Groningen. Dankzij vele enthousiaste medewerkers zendt OOG Radio 24 uur per dag uit op 105.5 FM op de kabel en 106.6 in de ether.