nieuws

17 apr 2013, 16:04

Congres Ondernemen in Netwerken bij de Hanzehogeschool Groningen

Bij het Kenniscentrum Ondernemerschap van de Hanzehogeschool Groningen vindt op woensdagmiddag 24 april speciaal voor het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland het congres ‘Ondernemen in Netwerken’ plaats. Dit congres is bedoeld voor iedereen die wil weten wat samenwerken in netwerken voor zijn/haar bedrijf oplevert.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Als gevolg van technologische ontwikkelingen en globalisering vindt ondernemen in toenemende mate in netwerken plaats. Het Kenniscentrum Ondernemerschap doet hier onderzoek naar, vooral in de regionale en internationale netwerken. Ook doet het Kenniscentrum praktijkonderzoek over dit onderwerp op verzoek van bedrijven uit Drenthe, Friesland en Groningen.

Programma


Hanzelector New Business & ICT Hugo Velthuijsen bijt het spits af met een inleiding over de kracht van ondernemende netwerken. Daarna verzorgt Janneke Hadders, directeur van Dacom B.V. de keynote speech over innoveren in netwerken. De rest van de middag volgen workshops met de thema’s ondernemerschap, healthy ageing, energie, internationalisering en duurzaamheid elkaar op. Dagvoorzitter is Ebel Jan van Dijk.