nieuws

05 okt 2000, 00:12

Comité GGGM gaat door met inzamelen

Comité Geen Gat in de Grote Markt gaat door met het inzamelen van handtekeningen. Op 16 oktober zal het comité de laatste stapels inleveren bij de gemeente.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het inzamelen verloopt zo voorspoedig dat het comité net als bij de vorige ronde heeft besloten om een ruime hoeveelheid extra handtekeningen in te leveren. Overigens is er momenteel vooral behoefte aan geld om de campagne te betalen die in januari zal losbarsten.
Het toenemende enthousiasme bij de Groningers om een handtekening te zetten maakt duidelijk dat er erg veel weerstand is tegen het plan van de gemeente. Comité Geen Gat in de Grote Markt verwacht daarom het referendum volgend jaar te gaan winnen.
Leden van het comité zijn nog twee zaterdagen van 11:00 tot 16:00 aanwezig op de kop van de Herestraat. Stadjers kunnen daar langskomen om hun handtekening zetten of om lijsten op te halen. Ook kunnen mensen zich aanmelden om mee te helpen in de organisatie van de campagne die begin 2001 zal losbarsten. Giften zijn welkom op girorekening 8973015. Voor meer informatie kan het secretariaat van het Comité Geen Gat in de Grote Markt gebeld worden op telefoonnummer 312 84 50. De website van het comité is te vinden op het adres http://go.to/gggm/