nieuws

08 apr 2013, 10:10

Club Bedroom is gastheer van vijfde editie Je Maandelijkse Portie

Op vrijdag 19 april barst het in Club Bedroom van de creatieve en ondernemende jonge mensen. Dan vindt de vijfde editie plaats van Je Maandelijkse Portie, een borrel voor jonge ondernemers, designers en andere creatievelingen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

”Friday afternoon drinks for an exclusive network of entrepreneurs “, zo luidt de misschien wat chique ondertitel van de borrel. De organisatie wil elke borrel iets exclusiefs neerzetten en zo op alle vlakken een impressie achterlaten. Dat onder het genot van een hapje en drankje,de juiste hoeveelheid lounge, lekkere muziek en een relaxte sfeer.

‘Wij willen mensen uit verschillende disciplines een kans bieden om op een ontspannen manier elkaar te leren kennen, vruchtbare partnerships aan te gaan en ideeën te initiëren’, aldus Je Maandelijkse Portie.

WebFilm Noord maakte in opdracht van de organisatie een kort promotiefilmpje van de borrel en is op 19 april ook aanwezig om een impressie te maken van Je Maandelijkse Portie.

De vijfde editie vindt op 19 april plaats vanaf 17.00 uur. Op de website van Je Maandelijkse Portie zijn tot vrijdag kaarten te koop.