nieuws

09 mrt 2013, 09:09

Burgemeester Bats blij met steun inwoners Haren

Burgemeester Rob Bats is opgelucht over het verloop van de bewonersvergadering van gisteravond. Hij liet er weten dat hij de afgelopen dagen ook steun heeft gekregen en dat er, nadat hij zijn excuses had aangeboden, voldoende draagvlak is voor hem bij inwoners van Haren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Burgemeester Rob Bats van Haren heeft een goed gevoel overgehouden aan de bewonersbijeenkomst vrijdagavond. Daar werd gesproken over het kritische rapport van de commissie-Cohen over de Facebookrellen. Bats zei na afloop van de bijeenkomst dat hij zich gesteund voelt door veel inwoners van Haren.


Bats vroeg de aanwezigen nadrukkelijk om hun steun te laten blijken of kritische noten te plaatsen over zijn positie. Dat wil hij meenemen in zijn voorbereiding op de gemeenteraadsvergadering van dinsdag. ,,Ik heb heel wat kritische vragen gehad, maar ik voel wel draagvlak in de samenleving om samen met de aanbevelingen van Cohen aan de slag te gaan'', aldus Bats.


Steunbetuigingen van aanwezigen voor Bats konden rekenen op applaus. De burgemeester liet weten strijdbaar naar de raadsvergadering toe te leven en daar verantwoording af te leggen over zijn handelen. ,,Deze avond doet me goed.''