Nieuws

Bijna 20.000 stemmen voor Winkelverkiezing050; Genomineerden ‘Beste winkel van Groningen’ zijn bekend

Winkelverkiezing050 is inmiddels een groot succes te noemen. Op de uiteindelijk 134 deelnemende winkels zijn bijna 20.000 stemmen uitgebracht. Initiatiefnemer Servicepunt Detailhandel is blij dat consumenten massaal hun stem hebben uitgebracht en is tevreden over het verloop van de verkiezing. Inmiddels zijn alle12 genomineerde winkels persoonlijk bezocht en de reacties waren erg positief. Op 1 juni wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt tijdens een groots gala en weten we wie zich winnaar mag noemen van Winkelverkiezing050.Winkelverkiezing050 is inmiddels een groot succes te noemen. Op de uiteindelijk 134 deelnemende winkels zijn bijna 20.000 stemmen uitgebracht. Initiatiefnemer Servicepunt Detailhandel is blij dat consumenten massaal hun stem hebben uitgebracht en is tevreden over het verloop van de verkiezing. Inmiddels zijn alle12 genomineerde winkels persoonlijk bezocht en de reacties waren erg positief. Op 1 juni wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt tijdens een groots gala en weten we wie zich winnaar mag noemen van Winkelverkiezing050.


Leestijd: 1 minuut

Consumenten hadden 2,5 week om een stem uit te brengen op de 134 deelnemende winkels. Het stemmen kon zowel via internet als ook via de stembiljetten die bij de deelnemende winkels lagen.

Enkele winkels gaven al na twee dagen te kennen door de voorraad stembiljetten heen te zijn. Ook op internet ging het hard.
Door de verschillende ludieke acties die zijn ondernomen door winkeliers werd menig consument nog eens extra
gestimuleerd een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete winkel.

Nominaties

De volgende winkels zijn genomineerd:

Sostrene Grene Boekhandel Riemer
V&D Laif & Nuver
Di Capolavori De Schoenenfabriek

Saturn; Groninger Kaasboetiek;
MediaMarkt Vjatka Russische specialiteiten
Kaldi Koffie en Thee Oudman Schoenen

Gala

Op zaterdag 1 juni wordt bepaald wie zichzelf winnaar van Winkelverkiezing050 mag noemen, tjdens een
groots gala dat plaatsvindt in congrescentrum MartiniPlaza.