nieuws

24 apr 2013, 09:09

Arno van der Heyden over ‘vertwittering’ in het Kruithuis in Groningen

Woensdag en donderdag staat Arno van der Heyden met Bas Mulder en Pjotr Wiese in het Kruithuis in Groningen met een opmerkelijk programma over de hedendaagse trends en hypes rond sociale media. Hij brengt er het programma ‘Zó’. We hebben tegenwoordig een wereld aan contacten. We surfen mee met elke trend, maar het wil niet landen. We skypen en hypen via de satelliet, maar we kunnen niet aarden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ook Arno doet eraan mee. Hij gooit zichzelf te grabbel, verkwanselt zijn privacy en vertwittert zijn leven. En steeds vaker vraagt hij zich af; hoe zat het ook alweer? Ontvriend door verre virtuele vrienden en vervreemd van goede buren komt hij tijdens de voorstelling tot inkeer. Zó! Zó zat het ook alweer. De intimiteit van een kleine theaterzaal, liederlijke verhalen en volle glazen veranderen hem van verre buur in goede vriend.

Veel liedjes afgewisseld met facebook, twitter etc. En een beetje Live Beamen.  Er is echte Grunneger Worst, een lokaal drankje en uiteindelijk blijken de echte vrienden niet zozeer online dan wel in de zaal te zitten .....


Tevens is worden deze 2 dagen in Groningen aangegrepen voor de CD release van Arno en Bas:
'15 jaar, lang en gelukkig'


https://www.facebook.com/events/146841782161375/
 

http://blog.arnovanderheyden.nl/cabaret/zo/


Er zijn nog een paar kaarten, voor beide dagen.


http://www.de-oosterpoort.nl/programma/arno-van-der-heyden-zo