nieuws

22 nov 2000, 00:12

Arduinlaan Groningen krijgt nieuwe asfaltlaag

De Arduinlaan krijgt een nieuwe asfaltlaag. Hieronder de brief die de gemeente Groningen heeft gestuurd naar de bewoners.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

‘Bij wijkvernieuwing hoort ook een beetje wegvernieuwing. Binnenkort krijgt de Arduinlaan een nieuwe asfaltlaag. Aannemer Reef Wegenbouw staat in de startblokken; hij wil komende dinsdag aan de gang. Het duurt niet lang, twee à drie dagen, maar we hebben er wel even uw medewerking bij nodig. Zeker als u een auto hebt
Op dinsdagochtend 14 november wordt de Arduinlaan vroeg afgesloten, rond 7.00 uur. Met de freesmachine wordt dan de oude asfaltlaag weggefreesd. Dat gaat waarschijnlijk de hele dag duren. Woensdag 15 november komt het nieuwe asfalt erop. Dat kan alleen als het niet teveel regent, want anders kan er niet geasfalteerd worden. Dat wordt dan later gedaan. Als het weer niet tegenzit bent u in de loop van donderdag 16 november weer van ons af. Niet voor lang, want er moeten ook drie verkeersremmers in de weg komen. Dat is bestratingswerk dat u nog even van ons tegoed houdt. We proberen dat nog dit jaar af te werken.