Nieuws

Aanhouding na huiselijk geweld Eemsmond

De politie heeft vrijdagnacht, met enige moeite, een 41-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld.De politie heeft vrijdagnacht, met enige moeite, een 41-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld.


Leestijd: 1 minuut

Agenten reageerden op een melding van een echtelijke ruzie in een woning in de gemeente Eemsmond. Zijn 37-jarige vrouw wilde aangifte doen van mishandeling door haar man. Toen agenten de man wilde aanhouden verzette hij zich hevig. De man probeerde meerdere malen een politieagent in zijn gezicht te slaan. De agent kon de slagen ontwijken en raakte niet gewond bij het incident.

Met gebruik van gepast geweld kon de geweldpleger in de boeien worden geslagen. Agenten hebben de 41-jarige verdachte meegenomen naar het politiebureau. Hij werd ingesloten in het cellencomplex aan de Hooghoudtstraat. Hij zal vandaag worden gehoord. Het protocol huiselijk geweld wordt opgestart. Op

www.stopthuisgeweld.nl

is voor slachtoffers en geïnteresseerden informatie te vinden over huiselijk geweld. Op die website zijn ondermeer telefoonnummers en persoonlijke verhalen van slachtoffers te vinden.