nieuws

06 feb 2001, 00:12

50+BIOS WEER VAN START

Vanaf 13 februari a.s. start de Pathé bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep weer met de succesvolle 50+Bios
Vanaf 13 februari a.s. start de Pathé bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep weer met de succesvolle 50+Bios

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Eenmaal per twee weken is er op de dinsdagmiddag om …uur een serie filmvoorstellingen speciaal voor de oudere filmliefhebbers. Naast een speciaal geselecteerde film krijgt de bezoeker tijdens de filmmiddag ook een gratis kopje koffie en een plak cake aangeboden. Voor vele senioren in de regio Groningen is de dinsdagmiddag reeds een traditioneel ‘uitje’ geworden.
Het programma tot aan de zomerstop (juli/augustus) ziet er als volgt uit: 13 FEBRUARI SIX DAYS, SEVEN NIGHTS 27 FEBRUARI THE GREEN MILE 13 MAART WHERE THE HEART IS 20 MAART WONDERBOYS 10 APRIL HIMALAYA 24 APRIL AN IDEAL HUSBAND 8 MEI THE CIDER HOUSE RULES 22 MEI SAVING GRACE 5 JUNI AGNES BROWNE 19 JUNI SNOW FALLING ON CEDARS
De entreeprijs voor de 50+ bios bedraagt nog steeds f. 9,00 p.p. Reserveren (gratis) is gewenst en aanbevolen. De zaal gaat een half uur van te voren open. Pathe Groningen is rolstoelvriendelijk en de bioscoop is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken. Een uitgebreide programmafolder is in het theater gratis verkrijgbaar. Het succes van de 50+ Bios in Groningen is niet onopgemerkt gebleven. Ook de Pathé bioscopen in Den Haag, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Helmond hebben inmiddels de 50+ Bios op het programma staan. INFO (niet voor publicatie): Meer informatie over het 50+Bios programma of algemene informatie kunt u opvragen bij Jan Peter Smit of Frans Warntjes, managers van het Pathe Theater te Groningen, telefoon (050) 3134157.