nieuws

17 okt 2001, 00:12

4 Mijl van Groningen dit jaar op zondag 14 oktober

Op zondag 14 oktober 2001 zal de 15e editie van de 4 Mijl van Groningen plaatsvinden. De charme van de 4 mijl zit in de mix van: wedstrijdloop, bedrijvenloop, recreanten – en scholierenloop. De sfeer is uniek , menig ervaren loper laat ons achteraf weten dat nergens zoveel mensen langs de route staan als in Groningen. De toplopers van de wedstrijd wordt geïnviteerd door Global Sports Communication van Jos Hermens.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deze lustrumeditie belooft een zeer speciale te worden. Nieuw: · Groene Land ½achmea bedrijvenloop · Nieuwe huisvesting aan Brugstraat 7a · KNAU juniorenwedstrijdloop · Nieuwe 4 Mijl website: www.4mijl.nl · Run for the Roses · Amusement langs het parcours en ook bij de finish voor wachtende publiek · Uitgebreider merchandise · Stand 4 mijl op de Jaarbeurs · Scholierenloop wordt uitgebreid
Bedrijvenloop
De 4 Mijl van Groningen kent een zeer succesvolle bedrijvenloop. Vorig jaar streden er maar liefst 170 bedrijventeams om de titel van de bedrijvenloop. De bedrijvenloop is voor veel bedrijven een prima gelegenheid om op sportief gebied eens iets met het personeel te doen. Men brengt het bedrijf enerzijds op een positieve manier onder de aandacht van het publiek en anderzijds is een hartstikke leuk personeelsuitje. Door gezamenlijke deelname en een mogelijk gezamenlijke voorbereiding is de 4 Mijl binnen het bedrijf vaak een bron van inspiratie. De Stichting is al enige tijd op zoek naar een aparte sponsor voor de bedrijvenloop en met plezier melden wij dat de bedrijven loop in 2001 en 2002 Groene Land ½achmea bedrijvenloop zal heten.