innovatie

06 jul 2007, 00:12

Zorgbelang Groningen start e-Panel; Eerste onderzoek naar Groninger tandartsen

Zorgbelang Groningen wil graag regelmatig onderzoeken wat patiënten en consumenten vinden van de zorg- en welzijnsaanbieders in de provincie Groningen, verzekeringen en andere actuele thema’s. Daarvoor gaat deze organisatie van start met het e-Panel. Mensen die zich aanmelden voor het e-Panel krijgen regelmatig een enquête voorgelegd, per enquête kan men vervolgens kiezen of men deze invult.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Als onderwerp voor de eerste enquête is gekozen voor de tandartszorg. Panelleden kunnen in de enquête hun ervaringen en wensen kwijt. Zorgbelang Groningen onderzoekt de kwaliteit van welzijnsvoorzieningen. Onder andere via het e-Panel. Op basis van de ervaringen en wensen maken we verbeterafspraken met de betrokken instanties. Zo komen we op voor de belangen van patiënten en consumenten in onze provincie. Alle mensen die een enquête invullen worden bericht over de uitkomst van de enquête.
Wie geïnteresseerd is in deelname aan het e-Panel kan zich aanmelden bij Zorgbelang Groningen (050) 571 39 99 of via de website: www.zorgbelang-groningen.nl