innovatie

31 aug 2015, 10:10

Ziggurat Taaltrainingen start weer cursussen in Groningen - keuze uit bijna alle Europese talen

Ziggurat Taaltrainingen start weer cursussen in Groningen - keuze uit bijna alle Europese talen

Ziggurat Taaltrainingen start in september een nieuwe reeks groepscursussen. De reeks loopt van september tot en met december 2015 en wordt voor het eerst zowel in Groningen als in Rotterdam aangeboden. Bijna alle Europese talen uit het aanbod beginnen in september aan een groepscursus en men kan nu voor het eerst een nieuwe groepstraining Business English volgen op twee verschillende startniveaus.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kleinschalig

Bij Ziggurat Talencentrum zijn groepstrainingen kleinschalig: de groepen bestaan uit maximaal zes personen. Op deze manier kan de docent aan elke cursist veel individuele aandacht geven. Zo weet je zeker dat je niet achterloopt op de groep, en écht met de onderwerpen van de taal bezig bent waar jij op dat moment het meeste baat bij hebt.

 

Niveaus

De groepscursussen Engels, Duits en Italiaans worden op verschillende niveaus aangeboden. Als je geen beginner meer bent in een van deze talen en met een gevorderde groep wilt meedoen, kun je een afspraak met ons maken voor een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek testen we je huidige niveau en bepalen we de best passende groepscursus. Het intakegesprek is gewoon vrijblijvend en kosteloos.

 

Business English

Heb jij voor je werk een betere beheersing van het Engels nodig? Dan zijn de nieuwe trainingen Business English voor jou bedoeld. Deze nieuwe groepstrainingen zijn door Ziggurat zelf ontwikkeld om zo nauw mogelijk aan te sluiten op hoe jij de Engelse taal in een zakelijke context moet kunnen gebruiken. Je leert overtuigend presenteren, goede e-mails schrijven, de etiquette van het Engelstalig spraakgebied gebruiken en nog veel meer. Natuurlijk verbeter je je algemene spreken en schrijven ook. De training Business English begint op twee verschillende niveaus, zodat het zo goed mogelijk bij jouw voorkennis aansluit. En met onze unieke e-learning leer je je nieuwe vaardigheden sneller dan ooit te gebruiken en blijft je nieuwe kennis écht hangen. De open groepstraining Business English start zowel in Rotterdam als in Groningen.

 

e-Learning

Bij een aantal van onze groepstrainingen word je begeleid met een uitgebreide e-learning. Elke week ontvang je opdrachten die op de lesstof van die week aansluiten – gewoon thuis op de computer, smartphone of tablet. Bovendien onthoudt de e-learning welke stof je al kent en waar je nog moeite mee hebt. De e-learning zorgt er dan voor dat je deze moeilijke stof extra herhaalt door middel van een gepersonaliseerd leertraject. Zo leer je de woordenschat veel sneller uit het hoofd én leer je sneller de grammatica te gebruiken!

 

Planning en Prijs

De groepscursussen beginnen in de eerste week van september 2015, en bestaan uit zestien wekelijkse lessen van elk anderhalf uur. Je betaalt voor deze 24 contacturen slechts € 299. Dit bedrag is inclusief het gebruik van de gepersonaliseerde e-learning, maar nog niet inclusief de kosten van lesmateriaal.

 

Bekijk voor het volledige cursusaanbod de volgende site: http://ziggurattaaltrainingen.nl/open-groepstraining/