innovatie

02 dec 2014, 10:10

Zernike Campus Groningen in kerstsfeer vanaf 10 december

Zernike Campus Groningen in kerstsfeer vanaf 10 december

Op Zernike Campus Groningen worden op 10 december de lichten ontstoken van een 8 meter hoge kerstboom. Deze kerstboom wordt dit jaar voor het eerst op de campus geplaatst om de kerstsfeer op de campus voor haar gebruikers en gasten te verhogen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De hoge kerstboom zal worden geplaatst aan het Blauwborgje, naast het beeld in de bocht met de Zernikelaan, en zal blijven staan tot begin januari 2015. De RUG, de Hanzehogeschool, de gemeente Groningen en de bedrijvenvereniging VBGW hebben de handen ineen geslagen om voor de bewoners en gebruikers van de campus de kerstsfeer te verhogen met deze kerstboom en een gezellige kerstborrel. Deze borrel vindt plaats in een feesttent naast de kerstboom aan de Zernikelaan. “Op Zernike Campus Groningen bevinden zich dagelijks duizenden mensen voor hun werk en studie. Graag zorgen we voor een gezellige kerstsfeer in dit energieke, ambitieuze gebied van Groningen met deze mooie kerstboom”, aldus Will Panman, Parkmanager Zernike Campus Groningen.

 

Zernike Campus

Zernike Campus Groningen is het bruisende en energiek centrum voor hoger en wetenschappelijk onderwijs, onderzoek en het innovatieve bedrijfsleven in de stad Groningen. Hier studeren, werken en ontmoeten de diverse gebruikers van de campus elkaar en maken nieuwe verbindingen: Inventing new connections. Parkmanagement Zernike Campus Groningen bestaat uit representanten van de stakeholders van Zernike Campus Groningen. In de werkgroep hebben de RUG, de Hanzehogeschool, de gemeente Groningen en bedrijvenvereniging VBGW zitting. De werkgroep Parkmanagement faciliteert, verbindt en zorgt voor ontmoeting op het gebied van parkeren, groenvoorziening, bewegwijzering en informatievoorziening.