innovatie

24 jun 2014, 14:02

Zakenvrouw van Groningen (en de rest van het Noorden) van 2014 gezocht

Een krachtige vrouw die zich heeft bewezen in het Noordelijke bedrijfsleven en kan fungeren als voorbeeld voor andere vrouwen. Die vrouw verdient toch een onderscheiding? Daarom is de verkiezing ‘Zakenvrouw van het Noorden’ in het leven geroepen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kent of bent u de Zakenvrouw van het Noorden 2014? Kandidaten die de winnares van 2012, Berina van den Berg, kunnen opvolgen, mogen vanaf heden worden aangemeld.

 

 

De Zakenvrouw van het Noorden 2014 is een succesvolle zakenvrouw die actief is binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.

 

 

Ga dus snel naar www.wibevents.nl en meld de Zakenvrouw van het Noorden 2014 aan! Alle inschrijvingen worden door een deskundig jurypanel beoordeeld. De ronde hierna bestaat uit gesprekken met de eindjury, gevolgd door een bedrijfsbezoek. Alle kandidaten worden beoordeeld op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid.

 

 

De uitreiking van de verkiezing vindt plaats op dinsdag 21 oktober 2014, tijdens het evenement Women in Business in Martiniplaza te Groningen. Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en diversiteit in het algemeen. Elk jaar komen inspirerende spreeksters hun licht werpen op de rol van de zakenvrouw.

 

Stel uw favoriete zakenvrouw vandaag nog kandidaat via www.wibevents.nl.