innovatie

09 apr 2015, 11:11

Workshops voor ondernemende Groningse studenten die bedrijf willen beginnen in Cube050

Workshops voor ondernemende Groningse studenten die bedrijf willen beginnen in Cube050

Studenten die ondernemend zijn ingesteld en die hun kennis en vaardigheden willen vergroten, kunnen deelnemen aan bijzondere workshops bij Cube050. Dat is een instelling bij de Hanzehogeschool die er voor wil zorgen dat ondernemerstalent bij Groningse studenten wordt gestimuleerd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Startup Academy

Wekelijks  zijn er bijeenkomsten voor ondernemende studenten en professionals,open en interactief. Gericht op ontwikkeling van de student als ondernemende persoon in het 'Mastering Entrepreneurship College' en op de ontwikkeling van een eigen onderneming in de 'Startup Academy'.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor studenten die hun persoonlijk of professioneel ondernemerschap willen ontwikkelen of die nu of in de toekomst een bedrijf willen starten. Allebei kan natuurlijk ook. Je werkt samen met ervaren workshopleiders en maakt kennis met jonge starters. De bijeenkomsten vinden plaats in de incubator Cube050.

Certificaat

Deelnemers die tenminste zeven van de tien bijeenkomsten in een serie bijwonen, ontvangen het certificaat 'Mastering Entrepreneurship College' dan wel het certificaat 'Startup Academy' van het Groningen Center of Entrepreneurship Value050. De serie bijeenkomsten wordt wekelijks aangevuld met nieuwe workshops. 

 

Maandag 13 april

 

Ondernemers-DNA: inzicht in jouw gedragsstijl, kennis van jouw kwaliteiten en valkuilen
Maandag 13 april van 13.00 - 17.00 uur
Door Enna van Duinen, ENNA Training

 

 www.cube050.nl