innovatie

14 apr 2014, 08:08

Winkelverkiezing050 en beurs ‘Vrouw! On tour Groningen’ slaan handen ineen

Winkelverkiezing050 en beurs ‘Vrouw! On tour Groningen’ slaan handen ineen

Groningse winkeliers die dit najaar een fraaie prijs in de wacht willen slepen tijdens de Winkelverkiezing050, hebben  tot 7 mei de tijd om zich in te schrijven.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Winkeliers kunnen zich nog tot woensdag 7 mei 2014 inschrijven via de website www.winkelverkiezing050.nl. Op zaterdag 10 mei vindt de kick-off voor consumenten plaats in de stad Groningen, vanaf dit moment kunnen consumenten hun stem uitbrengen op alle deelnemende winkels. Dit kan via de stembiljetten in de deelnemende winkels en via de website. De verkiezing zal worden afgesloten met een feestelijke avond in Congrescentrum Hanze Plaza.

 

‘Vrouw! On tour Groningen’

 

Met het gezamenlijk benaderen van winkeliers in de stad Groningen is de samenwerking tussen Winkelverkiezing050 en beurs ‘Vrouw! On Tour Groningen’ formeel van start gegaan. Winkeliers in de stad Groningen kunnen zich vanaf heden inschrijven voor beurs ‘Vrouw! On Tour Groningen’ dat in oktober 2014 plaatsvindt in Martiniplaza. Alle deelnemers van Winkelverkiezing050 maken kans op een volledige verzorgde stand én de nodige publiciteit rondom dit event. Volgens de organisatie van Winkelverkiezing050 nóg een reden om mee te doen met Winkelverkiezing050.

 

 

De winkelverkiezing die op 10 maart jl. van start is gegaan in Groningen biedt winkeliers de mogelijkheid om zich nog eens extra te onderscheiden in een markt, waarin aspecten als klantbeleving en het verleiden van je klant steeds belangrijker wordt. Halverwege de inschrijfperiode hebben zich al ruim 70 winkels ingeschreven en met nog iets minder dan een maand te gaan, zal dat aantal nog verder groeien.

 

 

Publieksfavoriet in het zonnetje

 

 

Door de samenwerking met beurs „Vrouw! On Tour Groningen‟ ontvangt de uiteindelijke winnaar in de categorie “Publieksfavoriet” naast een paginagrote advertentie, redactionele aandacht en een uitgebreide winkelanalyse ook een volledig verzorgde stand op beurs „Vrouw! On Tour Groningen‟ De organisatie achter beurs „Vrouw! On Tour Groningen‟, WTC Expo in Leeuwarden, zal daarnaast een heus Groninger Plein inrichten voor Groningse retailers. De beurs die plaatsvindt van 24 tot en met 26 oktober 2014, werd in Leeuwarden al zeven maal georganiseerd en trok daar begin dit jaar bijna 25.000 bezoekers. De „Publieksfavoriet‟ kans dus rekenen op heel wat positieve aandacht.

 

 

Geen reden om niet mee te doen

 

 

Deelname aan Winkelverkiezing050 is volledig kosteloos en elke winkelier ontvangt een uitgebreid promotiepakket en kan gebruik maken van allerlei acties en praktische informatie. Erwin Mulder, organisator van Winkelverkiezing050: “Winkeliers kunnen zonder al teveel moeite mee doen met Winkelverkiezing050. Door de algehele opzet van de verkiezing, de verschillende categorieën en de wijze waarop er gestemd kan worden, hoef je als winkel niet veel moeite te doen om kans te maken op de titel “Publieksfavoriet”. Klanten vullen gewoonweg het stembiljet in of stemmen online op je winkel, zo simpel kan het zijn! En door een weging toe te kennen aan de stemmen, maakt elke winkel evenveel kans. Wil je ook in andere categorieën kans maken op de titel, dan zijn er allerlei opties die wij als organisatie aanreiken om je kansen te vergroten. Kortom er is eigenlijk geen reden om niet mee te doen”.