innovatie

19 feb 2008, 09:09

VCD Distributie uit Groningen onderscheiden

VCD Distributie ontving tijdens de Business Objects Partner Summit 2008, de award voor de “Distributeur van het jaar in EMEA”. De focus op de diverse producten van Business Objects, de sterke groei in omzet en aantallen resellers en de kwalitatief goede dienstverlening, liggen hieraan ten grondslag. VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD IT Groep, die ca. 450 medewerkers kent met vestigingen in Groningen, Eindhoven, Heerenveen en Delft.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor 2008 zijn de verwachtingen wederom hoog gespannen. De verbluffende functionele  uitbreidingsmogelijkheden in Crystal Reports 2008, met name op het gebied van  interactiviteit met rapportdata, bieden zowel voor de distributeur als voor haar leveranciers  veel nieuwe kansen. In de loop van 2008 komt Crystal Reports Server 2008 beschikbaar en  ook in de Edge Series staan er op korte termijn nog interessant geprijsde oplossingen op
stapel.

VCD bestaat meer dan 30 jaar en heeft  naast business intelligence ook activiteiten op het gebied van bedrijfssoftware (Exact), eigen software  ontwikkeling en hardware en infrastructuur (Hewlett-Packard). VCD Business Intelligence bestaat uit
meer dan 50 medewerkers die zich uitsluitend focussen op de realisatie van projecten op het gebied  van business intelligence, inclusief de ondersteuning en nazorg via een eigen servicedesk.

Over Business Objects


Business Objects (Euronext Paris: ISIN FR0004026250 - BOB en Nasdaq: BOBJ) is sinds het ontstaan  een pionier op het gebied van Business Intelligence (BI). Vandaag verandert Business Objects als  leider in de markt van business intelligence software, de manier waarop de wereld werkt dankzij  intelligente informatie. De organisatie levert innovatieve, technologische oplossingen en diensten  waarmee meer dan 45.000 klanten wereldwijd inzicht hebben in alle beschikbare bedrijfsinformatie.


Zo kunnen organisaties van elk formaat snel en goed gefundeerde beslissingen nemen gebaseerd op  accurate en actuele informatie. Business Objects beschikt tevens over een uitgebreid en gediversifieerd  partnernetwerk.