innovatie

27 jan 2014, 10:10

Vakantiebeurs voor vrije recreanten met 350 standhouders in Martiniplaza in Groningen: zaterdag 1 februari

De Stichting Vrije Recreatie organiseert ook dit jaar weer een unieke vakantiebeurs in de MartiniPlaza, onder het motto “Zoek je eigen kampeerboer en -

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vakantie zonder toeters of bellen

 

De bij de SVR aangesloten campings (1200 in Nederland en ruim 800 in overig Europa) bieden – juist in deze gejaagde en financieel moeilijke tijd – gelegenheid voor een alleszins betaalbare kampeer- of logeervakantie, zonder toeters of bellen. Van deze mogelijkheid wordt al ruim veertig jaar massaal gebruik gemaakt door de aangesloten 150.000 donateurgezinnen.

 

Iedere bezoeker kans op een gratis vakantie

De ruim 350 standhouders, waaronder ook een groot aantal uit het buitenland, geven meteen al blijk van hun inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid. Er wordt gestrooid met gratis vakanties (kamperen of logeren) voor de zoveelste bezoeker en geven de gelegenheid voordelig producten van de boerderij (kaas, jam, eieren, Franse wijn enzovoorts) te kopen.

Ook de SVR laat zich als Stichting van haar beste kant zien: voor donateurs is de toegang gratis, niet-donateurs betalen slechts € 5, terwijl voor alle bezoekers, al dan niet donateur, het parkeren geheel gratis is.

Recreanten die deze beurs bezoeken, kunnen zich voor slechts € 10 per gezin/per jaar laten inschrijven als donateur en meteen hun kampeerboer/boerin voor 2014 uitkiezen.

 

Muzikaal onthaal

 

De vrolijke klanken van een boerenkapel roepen de bezoekers op te kiezen voor een vakantie in een omgeving waar vriendelijkheid en rust een klimaat creëren voor het welzijn van mens en dier. Bij de Stichting Vrije Recreatie kan dat allemaal!