innovatie

25 jan 2002, 00:12

Uitgaansclub via internet voor jonge singles uit het Noorden: E-day

In Groningen is een uitgaansclub opgericht voor jonge alleenstaanden. Volgens woordvoerder Elisabeth Donkers is deze bestemd voor jonge mensen in de leeftijd van 25-35 jaar. Het bijzondere van de vereniging, die al bijna 200 leden telt, is dat internet een belangrijke rol speelt bij het organiseren van activiteiten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens Elisabeth Donkers is de club met name interessant voor werkende mensen die door hun drukke leven te weinig tijd hebben om nieuwe contacten op te doen. Iedereen uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe is welkom.
EDAY is geen datingclub, maar organiseert wel allerlei uitstapjes. Daaraan kan men geheel vrijblijvend mee doen. Mensen die zelf voorstellen hebben voor gezamenlijke activiteiten kunnen daar een suggestie van maken en een eday-mailtje opsturen. Dat berichtje wordt dan opgenomen in de eday-uitgaansagenda. Het gaat dan om de meest uiteenlopende activiteiten: variërend van samen uit eten gaan tot , mountainbiken, karten, en naar het museum gaan. Of van naar het café gaan en wandelen, tot dansen, stappen, kanoën of laserschieten.
Voor alle achtergrond informatie en voor een interview met de initiatiefnemers via Oog Radio, kan men terecht op een speciale website. Te vinden op het adres: www.eday.myweb.nl