innovatie

22 dec 2015, 10:10

The Foodspot gaat anti-kater boxen verkopen tijdens festivals

The Foodspot gaat anti-kater boxen verkopen tijdens festivals

Het Groningse bedrijf The Foodspot gaat anti-kater boxen verkopen tijdens bijvoorbeeld festivals. In de box zitten de ingrediënten voor een gezond ontbijt na een flink avondje stappen. De box wordt gelanceerd tijdens het oud- en nieuwfeest van Paradigm op het Suikerunieterrein.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondernemer Rob Meursinge bedacht het nieuwe concept tijdens één van zijn vele stapavondjes. Met een fikse kater zit niemand er op te wachten om boodschappen te doen. “Terwijl je van een flink ontbijt flink kunt opknappen”, zegt hij in het Dagblad van het Noorden.

Meursinge opent binnenkort zijn winkel The Foodspot aan de J.C. Kapteynlaan. Daar verkoopt hij gezonde maaltijden, zoals salades, vlees en pasta. Maar hij richt zich ook op sappen, speciaalbier en wijn. The Foodspot is een combinatie van gezond eten en genieten met een drankje.

Onderdeel worden ook de anti-kater boxen, die The Foodspot verkoopt tijdens festivals. Na afloop kun je zo’n box meenemen. Tijdens de oud- en nieuwfeesten van Paradigm kost zo’n box drie muntjes. Je krijgt dan een verse soep, een ham-kaascroissant, fruit, een gekookt eitje, gemberthee en een detox-juice.