innovatie

01 okt 2014, 11:11

Storm Academy krijgt nieuwe naam: How & Knower

Storm Academy uit Groningen gaat vanaf vandaag verder door het leven onder de naam How & Knower.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Denk je aan digital marketing, dan denk je aan Storm Academy uit Groningen. Eind 2013 bekroond als ‘Beste Opleider van Nederland’. Je mocht er ook wel wat van verwachten, want in 2008 voortgekomen uit Storm Marketing Consultants, ook al zo’n begrip.

 

Wil je een beetje bij de tijd blijven, je hele carrière lang, als het gaat om internet, social media, mobile, vindbaar en herkenbaar zijn, makkelijk bereikbaar voor je klanten, zichtbaar en klaar om in actie te komen, met nóg meer slagkracht, dan zijn de firma’s met ‘Storm’ in de naam voor veel organisaties een betrouwbaar adres.

 

 

Zo’n goede naam, waarom zou je die veranderen?

 

Omdat ze meer willen, met How & Knower. Het idee is: op een bevlogen manier kennis overdragen zonder omwegen, recht op het doel af. Zodat er nog meer uit digital marketing te halen valt. Daar werd een passende naam bij bedacht, die het hele verhaal vertelt en die veel goeds belooft.

 

Waarom op eigen benen?

 

Om grotere stappen te maken. Om harder vooruit te komen. How & Knower is van plan om flink te focussen, volledig op opleidingen & trainingen. Voortdurend andere professionals iets leren, waar ze echt wat aan hebben.

 

Is How & Knower een duo?

 

Jazeker. Vanaf 1 oktober is het zover. De gekozen naam geeft duidelijk aan dat zij het ideale duo zijn om mee samen te werken en van te leren: de één weet precies hoe, de ander heeft de kennis.

Het duo deelt kennis met leerlingen en cursisten in groepen, waarbij iedereen zijn of haar ervaring inbrengt, uit het eigen vakgebied. Dus, de theorie toegepast in de dagelijkse praktijk. Dat is niet alleen slim, maar ook nog eens heel erg efficiënt.

 

Hoe gaat How & Knower straks te werk?

 

Denk aan: nieuwsgierig, leergierig, scherp in het oog houdend wat de markt wil. Enthousiast zijn ze om alle opgedane waardevolle kennis van de voorbije jaren en van nu aan anderen door te geven. Als logische voedingsbodem voor verfrissende ideeën en bruikbare strategieën. Dingen die echt gaan werken! Telkens een stap verder.

 

 

 www.howknower.nl