innovatie

22 jul 2013, 09:09

Stichting Behoud Weiwerd heeft al bijna 100 volgers via eigen Facebookpagina

Ruim negen maanden nadat de Stichting Behoud Weiwerd haar eigen Facebookpagina lanceerde, zijn er al bijna 100 mensen die de verrichtingen van de ontwikkelingen in Weiwerd volgen. Het lijkt er op dat deze mijlpaal deze week bereikt gaat worden.

In mei zijn de eerste werkzaamheden voor het totale herstel van de wierde van start gegaan met het herstraten van aanwezige klinkerpaden op de noordelijke helft van de wierde. Deze werkzaamheden worden gevolgd via het plaatsen van foto’s en filmpjes en berichten.

 

Maar er is ook aandacht voor het verleden en de activiteiten die wij als stichting ondernemen om Weiwerd met succes op de kaart te houden. Ook is er aandacht voor komende evenementen als Tocht om de Noord, waarbij de wandelaars ook door Weiwerd lopen over de herstelde paden. Hiermee willen wij de activiteiten in Weiwerd onder een groter publiek brengen.

 

We hopen daarmee in ieder geval de jongere generatie te bereiken, want juist deze mensen hebben het verdwijnen van Weiwerd niet of in geringe mate bewust meegemaakt.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: