innovatie

13 dec 2001, 00:12

Stef van der Ziel (IPRECOM) naar CasTel Media; Iprecom gaat samenwerken met Pro-Time

Stef van der Ziel van het Groningse ICT bedrijf Iprecom vertrekt naar CasTel Media. (Daarover meer in het hiernavolgende bericht. Heeft U ook personeelswisselingen of zakelijk nieuws te melden? De GIC Luncheditie stelt de Groningse IT-gemeenschap er zeer graag van in kennis. Mail het ons: info@gic.nl. En nu kunt u weer verder lezen!)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stef van der Ziel zal per 1-1-2002 zbij CasTel Media in dienst treden. Iprecom en CasTel werkten al geruime tijd samen op het gebied van Streaming Media projecten. CasTel Media gaf aan strategisch behoefte te hebben aan de kennis van Van der Ziel op dat gebied.
Opvolger bij Iprecom is Marius Kluin . Iprecom en CasTel Media zullen in de toekomst blijven samenwerken. Iprecom gaat overigens per 1-1-2002 ook samenwerken met Pro-Time, gevestigd in het zelfde pand aan het Damsterdiep in Groningen. Op dit moment worden hier de voorbereidingen getroffen voor de plaatsing van een Media100i video-editing systeem.
CasTel Media is een landelijk CrossMedia bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Groningen. Het bedrijf heeft 2 productie afdelingen: AV/TV en Internet&Multimedia. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen communicatie-afdeling. Het bedrijf ontwikkelt en produceert onder andere TV-series, video-producties, Internet sites en CD-ROM's voor omroepen, corporates, overheden, culturele instellingen en het MKB. CasTel Media is 100% dochter van Essent.