innovatie

02 mei 2002, 00:12

Stedum: nieuwste IT-centrum provincie Groningen

Hoe een klein dorp dankzij het initiatief van één ondernemende Groninger grote bekendheid kan krijgen in internet-land, blijkt uit de zeer bijzondere website Stedum.nl Die website biedt niet alleen een overzicht van interessante links uit de regio. Wat Stedum.nl vooral bijzonder maakt is het feit dat men er on-line bestellingen kan doen, vertelt initiatiefnemer Erik Mensen aan de Groninger Internet Courant.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stedum.nl, boordevol actuele links naar websites van particulieren en bedrijven uit de provincie Groningen. Met als centraal punt het dorpje Stedum! Dagelijks wordt de website bijgehouden. ‘De gedachte achter Stedum.nl is de beginnende en gevorderde surfer een actuele portal te bieden met links uit eigen omgeving en hierbuiten. Om iedereen op een leuke en veilige manier vertrouwd te maken met het online bestellen via het Internet, heeft Stedum.nl vele spectaculaire aanbiedingen geselecteerd’, zegt Erik Mensen.
De links zijn onderverdeeld in vele actuele categorieën variërend van auto, humor, thuis & tuin tot webwinkels, webmasters en software. Een gratis abonnement op de nieuwsbrief helpt lezers volledig op de hoogte te blijven van het nieuws uit het Noorden en geeft hen de kans om als eerste van de nieuwe aanbiedingen te profiteren. De nieuwsbrief verschijnt één keer in de twee weken.
‘Stedum.nl is nu ruim 8 maanden online te bezoeken. Vele surfers uit het Noorden hebben al kennis gemaakt met de site, waarvan een groot percentage dagelijks terugkomt om vanuit Stedum.nl verder te surfen op het Internet of te profiteren van de voordelige aanbiedingen. Kortom, voor een goede start in de omgeving bent u bij Stedum.nl op het goede webadres’, aldus Erik Mensen uit….Stedum.