innovatie

29 nov 2017, 09:09

Startup Now: evenement voor starters in The Big Building (maandag 4 december)

Startup Now: evenement voor starters in The Big Building (maandag 4 december)

Wie er over nadenkt om voor zichzelf te beginnen, is van harte welkom om zich uitvoerig te laten informeren tijdens het evenement Startup Now op maandag 4 december in The Big Building. Enkele zeer succesvolle jonge Groningse ondernemers vertellen er hoe zíj het aanpakten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Startup Now, dat ’s middags vanaf half vier begint, is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt.  De jonge Groningse ondernemers die er vertellen over hun eigen start zijn Niek de Jong van Sustainder en Benjamin Derksen van Frank .

 

Benjamin Derksen

 

Ongeveer 8 jaar terug startte "Frank" met een invalidetoilet als magazijn. Nu heeft hij een enorme loods in Groningen-stad en wil hij uitbreiden. Miljoenen klanten shoppen in meer dan 440 webwinkels met 350.000+ producten. Frank doet meer dan 'dozen schuiven', hij biedt keuzehulp, informatie, advies en zelfs een product-configurator zodat de klant altijd vindt wat hij zoekt.

www.frank.nl

 

Niek de Jong


Sustainder maakt op afstand bestuurbare led-armaturen voor straatverlichting. Goed voor de sociale veiligheid én energiebesparend. En de armaturen doen meer, ze meten ook luchtkwaliteit, geluid, temperatuur en verkeersintensiteit. Niek de Jong startte Sustainder in 2016, inmiddels hebben ze een vestiging in Berlijn en willen ze ook andere exportlanden veroveren.

www.sustainder.com

 

Meer over Startup Now: klik hier