innovatie

16 feb 2015, 10:10

Spreekuur in Groningen over Crowdfunding: nieuwe vorm van financiering

Spreekuur in Groningen over Crowdfunding: nieuwe vorm van financiering

Iedereen met vragen over crowdfunding kan de komende maanden terecht op het gratis spreekuur ‘Succes met Crowdfunding’. Dit spreekuur vindt iedere twee weken plaats in de CrowdfundingHub en wordt verzorgd door een aantal experts op het gebied van crowdfunding.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Spreekuur

Het spreekuur vindt iedere twee weken plaats op vrijdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur in de CrowdfundingHub050, Eemsgolaan 9 (3e verdieping) in Groningen. Het volgende spreekuur is op 20 februari 2015.

Aan het spreekuur werken verschillende experts mee: een advocaat (Douglas Mensink, MICTA), een accountant/fiscalist (Herwin Kompagnie, Mijn Accountant) en crowdfunding experts (Ernest Dik en Rick Feringa, Volgo).

Interessante nieuwe vorm van financiering

Hoe realiseer je je droom zonder bank of subsidie? Dankzij laagdrempelige internettechniek en de kracht van social media, maakt crowdfunding op een vernieuwende en originele manier financiering mogelijk. Door publiek, fans of klanten in korte tijd een project of bedrijf te laten financieren, ontstaat een betrokken en loyale aanhang die niet alleen voor geld zorgt, maar ook een rol kan spelen bij onder andere marketing, productontwikkeling en verkoop. Voor investeerders is het ook interessant door de grote betrokkenheid en de vaak wat betere rendementen.