innovatie

27 jun 2002, 00:12

Seminar in het Groninger Museum over E-government in de praktijk (18 juni)

Het Groningse internetbedrijf TMLC organiseert op 18 juni een seminar over ‘e-government in de praktijk’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op 18 juni 2002 vindt het seminar "De 24-uurs Overheid: E-government in de Praktijk"plaats. In de bijzondere setting van het Groninger Museum spreken onder andere vertegenwoordigers van de gemeenten Dordrecht en Groningen. Zij behandelen uitgebreide cases over e-government uit de dagelijkse praktijk.
Natuurlijk krijgt de bezoeker ook de kans om hierover van gedachten te wisselen met de aanwezigen. Het accent van de middag ligt op het delen en het leren van ervaringen op het gebied van digitale overheid uit de praktijk. Tegen welke problemen lopen gemeenten op, maar belangrijker welke oplossingen hebben zij voor deze problemen gevonden?
Op het seminar zullen diverse gemeenten hun ervaringen op het gebied van communicatie via internet en hun visie van de 24-uurs overheid in de toekomst komen delen. Daarnaast zullen zaken als digitale beleidsvorming en digitaal loket aan bod komen. De middag zal worden geleid door OL2000 programmamanager Herman Willemse. Registreren kan via www.24uursoverheid.nl.