innovatie

14 sep 2015, 09:09

Samenwerking Noord organiseert seminar over “Agile Werken” tijdens Holland WebWeek - flexibel als een kameleon

Samenwerking Noord organiseert seminar over “Agile Werken” tijdens Holland WebWeek  - flexibel als een kameleon

Samenwerking Noord, een samenwerkingsverband van dertig organisaties die werkzaam zijn in het publieke domein en die elkaar versterken op het terrein van IT, organiseert donderdag  17 september tijdens de Holland WebWeek Groningen in het Infoversum een seminar ‘Agile Werken’.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Zoals een kameleon zich snel weet aan te passen aan zijn omgeving, moeten organisaties flexibel en snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. ‘Agile’ is de term die hier veel voor gebruikt wordt. Maar wat is agile en wat betekent het voor je organisatie?  Bezoekers aan het seminar krijgen door middel van interactieve sessies meer te weten over verschillende aspecten van Agile en over de manier waarop organisaties dit in hun bedrijfsvoering implementeren.


Organisaties


Organisaties die sessies organiseren, zijn: RDW, DUO, CJIB, UMCG, Arlande, Quint Wellington Redwood, Sogeti, Projectteamwork en Quintor.


Holland WebWeek Groningen


De Holland WebWeek Groningen is een nieuw vierdaags IT evenement van 16 tot en met 19 september. Groningen heeft een bloeiend ‘start-up’ klimaat. Nergens in Nederland ontstaan er zo veel veelbelovende nieuwe online ICT initiatieven. De Holland WebWeek Groningen wil deze start-up cultuur en kwaliteit extra onder de aandacht brengen en daarmee de bestaande (traditionele) ICT-bedrijven motiveren en uitdagen. Samenwerking Noord is partner van de Holland WebWeek Groningen.


Meer informatie


Meer informatie over het seminar ‘Agile Werken’ is verkrijgbaar op www.samenwerkingnoord.nl. Meer informatie over de Holland WebWeek Groningen is verkrijgbaar op www.thwwg.nl