innovatie

25 aug 2017, 08:08

Retail Academy: Training Winkeldiefstalpreventie

 Retail Academy: Training Winkeldiefstalpreventie

De Groningen Retail Academy organiseert binnenkort in het kader van de week van de veiligheid een training ‘Winkeldiefstalpreventie’. De training is bestemd voor Groningse ondernemers en is op 10 oktober in het Infrahuis aan de Leonard Springerlaan in Groningen. Aanmelding is vanaf nu al open via de website van de Groninger Retail Academy. www.groningerretailacademy.nl

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In 2017 wordt samen met vele betrokken partijen opnieuw invulling gegeven aan de Week van de Veiligheid. Tijdens de training komen specialisten van “Andriessen Crimininaliteistpreventie” op vernieuwende wijze uitleggen hoe ondernemers hun winkel het beste kunnen beveiligen.

 

Om inzicht te geven in onveilige situaties hebben ze vooraf een aantal winkels in Groningen bezocht als ‘winkeldief’’ en opnamen gemaakt met een camera.

 

Tijdens de training worden deze camerabeelden gebruikt om te laten zien waar verbeter punten liggen op het gebied van winkeldiefstalpreventie. Het belooft een interactieve training te worden, waarbij ervaringsdeskundigen alle facetten van winkeldiefstal voorbij laten komen.

 

De training is dus kosteloos bij te wonen door ondernemers, filiaalmanagers en hun medewerkers. Van te voren aanmelden is wel noodzakelijk, via: www.groningerretailacademy.nl