innovatie

29 mrt 2018, 10:10

P&P Projects uit Groningen aanjager duurzame relatiegeschenken

P&P Projects uit Groningen aanjager duurzame relatiegeschenken

Het is uitstekend mogelijk om vanuit Groningen tot de landelijke top in een branche door te dringen. Dat bewijst ook het in relatiegeschenken gespecialiseerde bedrijf P&P Projects uit Groningen. Dat heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler in deze branche. Op de website gewijd aan de Groningse economie, www.economie.groningen.nl , een interview met directeur-eigenaar Djimmer van der Weerd over zijn ambitie om in de wereld van de relatiegeschenken te fungeren als aanjager op het gebied van duurzame en verantwoord geproduceerde relatiegeschenken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Polo’s, gadgets, luxe geschenken, bedrukte sweaters: bij P&P Projects uit Groningen zijn tienduizenden verschillende relatiegeschenken verkrijgbaar. Het bedrijf heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler in deze branche, waar klanten uit heel Nederland terecht kunnen voor de meest uiteenlopende, veelal bedrukte relatiegeschenken.

 

Bovendien kunnen die klanten dat doen met een goed gevoel, want P&P Projects vindt duurzaamheid niet alleen belangrijk, maar beschouwt zichzelf als aanjager van duurzaamheid. Het bedrijf let er scherp op waar de producten worden gemaakt, hoe, door wie en met gebruik van welke grondstoffen.

 

‘Ja, het gaat heel erg goed met ons bedrijf. Er werken inmiddels vijftien mensen, en het aantal klanten en orders groeit gestaag door. De meeste van onze ‘top-tien’ klanten komen trouwens niet uit het Noorden. Ik geloof dat het voor hen helemaal niets uitmaakt dat wij in het Noorden gevestigd zijn. Voor ons zelf maakt het wel degelijk wat uit: het is héerlijk om in Groningen te ondernemen. Niet alleen hebben we hier alle ruimte, maar ook zeer loyale en gemotiveerde medewerkers’, zo vertelt Djimmer van der Weerd, directeur-eigenaar van het aan de Wasaweg gevestigde P&P Projects.

 

Voor het vervolg van het interview: klik hier

Djimmer van der Weerd.
Djimmer van der Weerd.