innovatie

02 mrt 2017, 09:09

Open Dag in de leukste studentenstad

Open Dag in de leukste studentenstad

Elsevier riep Groningen uit als leukste studentenstad van Nederland. Op 4 maart is er een Open Dag van de Hanzehogeschool Groningen, de grootste hbo-instelling van het Noorden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op zaterdag 4 maart houdt de Hanzehogeschool Groningen een Open Dag. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kun je je laten informeren over alle bachelor- en masteropleidingen, voltijd en deeltijd. De Open Dag  wordt gehouden op vijf locaties in Groningen en in Leeuwarden bij de Academie voor Popcultuur. Pendelbussen rijden in Groningen vanaf het hoofdstation en van locatie naar locatie. Studenten van Groningen Life organiseren een City Tour.

Dit filmpje laat je een dag uit het leven van Hanze-studente Esther zien:

 

 

Informatiemarkt, workshops en voorlichting

De Open Dag is hét moment in het studiekeuzeproces van aspirant studenten om meer te weten te komen over de stap van mbo, havo en vwo naar het hbo. En over studeren aan de Hanzehogeschool, de talentroutes en wonen en sporten in Groningen. Op de informatiemarkt kun je praten met de adviseurs van Studiekeuzeadvies of je kunt de Workshop Studiekeuze volgen. Voor ouders zijn er speciale voorlichtingsbijeenkomsten. En natuurlijk kun je bij alle opleidingen voorlichtingen bijwonen en in gesprek gaan met studenten en docenten.

 

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kijk op hanze.nl/opendag.

Verhinderd op 4 maart? Kijk dan op hanze.nl voor meer informatie en bestel brochures  via hanze.nl/brochure. Of neem contact op met Hanze Studiekeuzeadvies, hanze.nl/studiekeuzeadvies.