innovatie

11 aug 2014, 12:12

Ondernemers met ideeën en plannen: mogelijk steun Fonds Ondernemend Groningen

Ondernemers met ideeën en plannen: mogelijk steun Fonds Ondernemend Groningen

Ondernemers, instellingen en andere organisaties met mooie ideeën voor opmerkelijke initiatieven kunnen daarvoor mogelijk financiële steun krijgen. Ze kunnen namelijk een beroep doen op een bijdrage van Het Fonds Ondernemend Groningen. Dat Fonds is speciaal in het leven geroepen om projecten mogelijk te maken met een positief effect op de Groningse economie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tot nu toe zijn er in Groningen al zeer uiteenlopende projecten mogelijk gemaakt dankzij dit Fonds. Variërend van het evenement Zienemaan en Sterren, tot uitbreiding van de Zernike Campus. En van Feestverlichting in Helpman tot Goodwill acties in Paddepoel.

 

Alle informatie over dit bijzondere Fonds is te vinden op de website www.hetfondsgroningen.nl

 

Groningen City Club

 

Ondernemers aangesloten bij, of actief in het gebied van een van de bedrijvenverenigingen, kunnen aanvragen indienen via hun eigen vereniging.

 

Zo kunnen ondernemers in de binnenstad in het gebied van de Groningen City Club tot 30 september 2015 aanvragen indienen voor activiteiten die in 2015 worden georganiseerd. De aanvragen moeten wel voldoen aan algemene voorwaarden, zoals dat de aanvraag een collectief ondernemersbelang moet dienen.

 

Informatie voor ondernemers, instellingen en organisaties uit het gebied van de Groningen City Club kunnen alle informatie vinden over de mogelijkheden van Het Fonds Ondernemend Groningen op de website van de Groningen City Club: www.groningencityclub.nl, kopje: Het Fonds.